Translate

Translate

lauantai 16. toukokuuta 2015

41+0 ei enään pitkään.

41+0 ja vieläkin mennään . Odottavan aika on pitkä ~ niinhän sitä sanotaan. En halunnut uskoo siihen . Uskoin että synnytän etuajassa , ja en joudu odottamaan niin pitkään , mutta ei . Vieläkin on tuo maha tuossa tietokoneen tiellä.
Puolen välin jälkeen on tapahtunut kaikkea. Koulu saatu keskeytykseen . Josta jäi vuosi käymättä. Joten toivottavasti saisin jo kohta ammatin. Vuoden oon nyt keskeytyksellä , mutta katotaan kuinka pian sitä sitten jaksaa palata.
Viimeinen työssäoppiminen oli koulun ravintolassa, tuttuja opettajia , mutta ryhmäläiset. EI mitään kehuttavaa. Motivaatio puuttui ja osa tuli miten milloinkin , mutta sain kiitettävän ja se riittää.
Äippäloma meni hujauksessa , oikeestaan en tehnyt pahemmin mitään. Olin kotona : siivosin , siivosin ja siivosin. Kotona oleminen yksin oli tylsää. Kaverit koulussa , mies töissä. Kävin kyllä joskus keskustassa. . Kirpputorejakin on kierretty muutamaan kertaan kun tuossa lähellä on niitä muutama. Nyt ei enään jalat tahdo kantaa. Mihkään en mee jos ei oo pakko. Kotona tulee kuitenkin pyörittyä ja mentyä koko ajan.
Raskaus on sujunut kaikin puolin hyvin . Mitä nyt väsyttää ja tulee nukuttua paljon , mutta mitäs pienistä. Lepo on tässä vaiheessa vielä tärkeetä.

LA oli 9.5. eli viikko sitten. Eikä vieläkään mitään. Kävin jo kerran polilla , luulin vesien menneen mutta ei ollut sitä. Oispa ollut. Tää maha alkaa painaa niin paljon että kävelen kun pingviini + hitaammin kun yksikään vanhus. Toivon viikonlopulle menoa synnytykseen. Ei kyllä näytä siltä.

Maanantaina on sitten neuvola , TAAS jos koht ei ala mitään tapahtuu niin yliaikaiskontrolli , ja sitten käynnistys , kun se katsotaan tarpeelliseksi. ELI NYT HETI KOSKA EN JAKSA ENÄÄN.
Oon käynyt Helistimessä , missä on ihania äitejä ja vauvoja. Oon ollu siellä nyt muutaman kerran enkä aijo lopettaa. Eli käyn minkä jaksan.
Mummohössötys voi sitä määrää. Onhan se ihanaa, mutta ehkä raskastakin. Mutta arvostan. Kaikki apu tulee tarpeeseen , en osaa kuvitella mitä vauva tuo tullessaan , taikka edes miten tuollaista pientä hoidetaan.




voisin kirjottaa vielä vaikka mitä ja hehkuttaa kuinka oikeestaan en vaihtais päivääkään. Tää on ollut ihanaa aikaa.
Sairaalakassi on valmiina. Vauvan tavarat paikallaan , vaunut odottamassa. MUTTA MISSÄ VIIPYY ITSE SANKARI?










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti